Secretariaat Stichting Bedrijventerrein De Beemd

Bezoekadres: Florijnweg 4, 6883 JP Velp
088-9997171 • [email protected]

Flexmoment

Flexmoment, voor al uw HR-diensten
Als werkgever, met name in het MKB, kunt u ongewild veel tijd kwijt zijn om de juiste medewerkers aan te trekken. Daarbij moet u een keuze maken op welke basis u personeel in dienst neemt. Dit kan per werknemer verschillen. Er zijn diverse dienstverbanden mogelijk. Die keuze is niet eenvoudig, zeker niet als u daar meerdere partijen bij inschakelt.

Wij bieden u kennis, ervaring en zijn de juiste gesprekspartner om al uw personeel gerelateerde zaken mee te bespreken. Dat geldt voor zowel werving en selectie als alle vormen van dienstverband. Wij kunnen u ontzorgen!

Flexmoment Payrolling: Ondernemen met meer tijd en minder zorgen
Door gebruik te maken van de payrolling-service van Flexmoment bespaart u veel tijd en kosten, ongeacht uw branche. Bovendien verlossen we u van de nodige zorgen, zoals ingewikkelde en tijdrovende personele en administratieve zaken. Omdat u het werkgeverschap aan ons overdraagt, loopt u arbeidsrechtelijk ook geen risico meer ten aanzien van uw medewerkers.

Payrolling levert u als werkgever veel voordelen op
• U blijft zelf verantwoordelijk voor het werven en aansturen van uw personeel.
• U vergroot uw flexibiliteit. Via ons zijn uw medewerkers tot wel 5,5 jaar flexibel in te zetten.
• De salarisadministratie en loonuitbetaling worden voor u verzorgd.
• U heeft geen arbeidsrechtelijke risico’s meer.
• U betaalt niet door bij ziekte.
• Personeelskosten zijn inzichtelijk op één all-in factuur.

Kiezen voor Flexmoment is kiezen voor zekerheid
Doordat Flexmoment aan alle wettelijke eisen op het gebied van payrolling voldoet, zijn wij een betrouwbare samenwerkingspartner voor zowel onze opdrachtgevers als voor onze flexmedewerkers. Aan het bieden en garanderen van kwaliteit zijn vanzelfsprekend eisen en normen verbonden. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop.

Wij zijn een erkend, vakkundig en gecertificeerd payrolling-bedrijf
• Wij zijn gecertificeerd voor NEN 4400-1. Dit geldt als de norm voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen of taken van werkgevers overnemen.
• Het SNA-keurmerk (Stichting Normering Arbeid) is op ons van toepassing en wij mogen dit dan ook voeren. Dat betekent dat wij periodiek worden gecontroleerd en dat wij aan onze verplichtingen uit arbeid voldoen.
• VRO Certification is de autoriteit die ons inspecteert en certificeert op basis van eerlijke verloning en sociale en fiscale afdrachten. Zij rapporteren hun bevindingen aan het SNA ten behoeve van de certificering.
• WKA Verklaring: Deze ‘Verklaring van goed betalingsgedrag’, die Flexmoment ieder kwartaal van de Belastingdienst ontvangt, toont aan dat door ons alle loonheffingen, premies werknemersverzekeringen en volksverzekeringen zijn voldaan.
• Flexmoment beschikt over een G-rekening. Hierdoor en door de beschikking over de WKA-verklaring heeft u de garantie van afdracht van loonheffingen en premies door Flexmoment.

Wilt u meer weten of een offerte op maat?
Neem dan contact op met Tim Looijenga voor een afspraak via 085-8640124 of [email protected].

Flexmoment B.V.
Florijnweg 13-15
6883 JN Velp
085-8640124
www.flexmoment.nl
[email protected]

 « Terug naar het overzicht

Flexmoment 1
Flexmoment 2
Flexmoment 3