Secretariaat Stichting Bedrijventerrein De Beemd

Bezoekadres: Florijnweg 4, 6883 JP Velp
088-9997101 • info@bedrijventerreindebeemd.nl

Jobrent

Welkom bij Jobrent
U kunt niet in de toekomst kijken. Wij ook niet. Een bepaalde mate van flexibiliteit is dan ook prettig om te kunnen anticiperen op veranderingen in de markt. Je weet immers nooit hoe het loopt.

Jobrent biedt deze flexibiliteit in de vorm van tijdelijke arbeidskrachten op MBO en HBO niveau. Daarnaast beschikken wij over een landelijke pool van senioren; mensen die genieten van hun pensioen en niet meer arbeidsplichtig zijn, maar zeer gemotiveerd om nog te werken. Jobrent is de juiste partner om te reageren op marktverschuivingen, om grootschalige landelijke projecten te kunnen uitvoeren, maar ook om pieken in het werk op te vangen. Zo blijft uw organisatie flexibel wat de toekomst ook brengt.
Wij onderscheiden ons door de vakkennis en de manier waarop wij onze medewerkers opleiden en begeleiden. Medewerkers krijgen bij Jobrent alle ruimte om zich te ontwikkelen en we betrekken ze graag bij het reilen en zeilen van de organisatie. Zo ontstaan betrouwbare, langdurige en prettige samenwerkingen met alle partijen.

Op zoek naar een vaste werknemer met veel werk- en levenservaring? Ook daarin kunnen wij in voorzien. Gebruik ons grote netwerk en onze kennis op het gebied van werving en selectie.”

Jobrent B.V.
Florijnweg 11c
6883JN VELP
026-3840567
info@jobrent.nl
www.jobrent.nl« Terug naar het overzicht

Jobrent 1
Jobrent 2
Jobrent 3