Secretariaat Stichting Bedrijventerrein De Beemd

Bezoekadres: Florijnweg 6, 6883 JP Velp
026-3845600 • info@bedrijventerreindebeemd.nl

Sociëteit & Kookstudio Velperbroeck

Welkom bij Kookstudio Velperbroeck
De studio voor particulieren, bedrijfsleven en organisaties

Klanten van Albert Heijn Velp gld kunnen sparen voor deelname aan de kookavonden van de Albert Heijn Kookclub Velp/Rozendaal. Elke maand is er een ander menu. U kunt zo vaak meedoen als u wilt. Bij besteding van elke € 10,- bij AH-Velp krijgt u een AH-Kookclubzegel. U betaald € 25,- i.p.v. € 39,50 voor een driegangenmenu met twee drankjes.

BOEK HIER UW DEELNAME VOOR DE AH-KOOKCLUB

Boeken, op deze site, op de 1e maandag en 1e dinsdag van de maand en op de 3e maandag en 3e dinsdag van de maand. Er zijn per kookworkshop steeds twee tijdblokken in het reserveringsoverzicht. Als het ene is volgeboekt gaat u naar het ander tijdblok op dezelfde dag. Aanmelden voor een kooksessie met volle spaarkaart bij de balie van Albert Heijn Hoofdstraat 232 Velp. Na inleveren ontvangt u een voucher voor deelname aan de workshop.  De menu’s en data staan in de speciale AH-Kookclub Velp/Rozendaal folder ook verkrijgbaar aan de balie. 

Welkom
Kookstudio Velperbroeck heeft zes kookeilanden. Elk eiland heeft een eettafel. Met acht personen kun je aan een eiland aan de slag.

Beste Klaas en Monique,
Nogmaals hartelijk dank voor de keurig verzorgde workshop! Wij kijken terug op een zeer leuke en geslaagde dag! Ook bedankt voor de foto's en alle assistentie op die dag! Roderik Robben, Marketing manager Famostar B.V.

Kook- en Teambuildingworkshops
Deze workshops worden gegeven door Monique en Klaas Dijkstra-Cramwinckel. ,,We hebben al veel verschillende kooksessies achter de rug zoals relatiedagen, teambuildingworkshops, eetvergaderingen, vrijgezellenfeestjes, tapas maken, gewoon lekker samen koken en nog veel meer."

Kookworkshops Vegetarisch Koken
Wil je met je team een inspirerende en uitdagende kookworkshop volgens de principes van de Natuurkeuken? Puur- Vers- Eerlijk- Biologisch! Deze workshops worden gegeven door Heleen Allemekinders. Kijk verder op deze pagina, onder het kopje Kookworkshops Vegetarisch Koken, voor meer informatie, agenda en boeken.

Reserveer hier uw boeking. U krijgt per omgaande een reactie van ons

Je eigen kookclub
Je eigen kookclub, steeds op de eerste maandag van de maand van 18.00 tot 21.00 uur. Je kunt eerst een proefles nemen. Daarna boek je steeds voor minimaal zes maanden. Je maakt voor-, hoofd- en nagerecht. Je hebt een kookeiland en eettafel tot je beschikking voor max. 8 personen. Prijs per kookclub € 316,00, per avond. Bij acht personen is dat € 39,50 p.p. Inclusief inkoop ingrediënten, schort, receptuur, begeleiding en 2 consumpties. Wij doen de afwas.

Koken met je bedrijf
Boek bij ons je bedrijfsuitje of je teambuildingsbijeenkomst. Onze studio reserveer je al voor 8 personen en maximaal 66. Veel bedrijven combineren hun bezoek aan ons met een combi van vergaderen en koken. Je kunt ook ons teambuidingsconcept 'JaChef!' erbij boeken. Je team ervaart dan de hierachie en organisatiestructuur van de witte brigade in een restaurantkeuken.

55Plussers Koken met Klaas
Elke 1e dinsdag van de maand van 18.00 tot 21.00 uur. Alle kooktechnieken en ingrediënten komen langs en thuis ga je na de cursus beter koken en vooral lekkerder eten. Prijs € 39,50 pp per avond. Inclusief 2 consumpties. Je kunt een extra maaltijd meenemen voor € 12,50. Vooraf bestellen.

Barbecuen
We vertellen je hoe je thuis-barbecuen nog verder kunt perfectioneren. Hoe het werkt om verschillende temperatuurzones in de barbecue te creëren. Hoe je vlees marineert. Hoe je vlees op z'n best op de barbecue bereidt. Geef aan dat je wilt barbecuen en wat je wensen zijn. Dan maken we samen een op maar gemaakt barbecue-event. Wij hebben veel ervaring in het geven van voorlichting hierover.

Tapasmaken
Een heel gezellige en ontspannen bezigheid. We maken Engelse sandwiches, Deens brood, mosterd-sinaasappelsoep, Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus, auberginedip met knoflook, vis-tapas, gevulde portabello, rauwkost variaties en enkele vegetarische variaties. Deelname € 47,50 p.p. inclusief alle consumpties.

Koken
We bieden je de mogelijkheid het aantal gerechten te kiezen die je samen wilt gaan bereiden. 
1. Voorgerecht
2. Soep
3. Tussengerecht
4. Hoofdgerecht
5. Dessert

Minimale boeking 16 personen, maximaal 48 personen. Tijdens je kooksessie kunnen er in onze studio meer kookvrienden aan de kook zijn.

Prijzen menu's
• 1 gang, € 26,50
• 2 gangen, € 37,50
• 3 gangen, € 47,50
• 4 gangen, € 58,50
• 5 gangen, € 68,50

Consumpties
• Koffie/thee, € 2,50
• Cola/water/jus/appelsap, € 2,50
• Bier, glas/blikje, € 3,00
• Bier, alcoholvrij, blikje, € 3,00
• Wijn per glas, rood, wit, rosé € 3,50
• Wijnen per glas alcoholvrij, € 3,5
• Uitkoop, 4 uur, van alle consumpties € 17,50 p.p.

Koop onze -drankentikker- zes drankjes voor € 15,00

Kerstmenu 2018
Beleef een geweldig Kerstdiner met je familie en vrienden. In onze sfeervol versierde 'Kerstkookstudio' bereiden we samen klassieke en uitdagende gerechten. Er zijn 6 kookeilanden met eigen eettafels. Inclusief inkoop alle ingrediënten, voorbereidingen, receptuur, professionele begeleiding, schort en.... wij doen de afwas.

Algemeen- prijzen/offerte/betalingen
Alle genoemde prijzen op deze site zijn, indien anders vermeld, exclusief 6% en/of 21% btw. U ontvangt altijd een offerte. Bij boekingen van groepen is de betaling: 50% drie weken voor boekingsdatum en 50% binnen 3 dagen na evenement of per pin na het evenement. De reservering is pas geldig als de eerste 50% van het overeengekomen eindbedrag, dat op onze bevestiging staat, is betaald.

Informeer voor beschikbaarheid en vraag een offerte aan bij Kookstudio Velperbroeck, Klaas Dijkstra 06 53 25 56 38.

Je ziet ons ook op: 

Facebook
Meetup

Sociëteit & Kookstudio Velperbroeck
ontmoeten, vergaderen, koken

Gastvrouw en gastheer Monique en Klaas Dijkstra-Cramwinckel
Markweg 11, 6883 JL Velp gld
Bedrijventerrein De Beemd
06 53 25 56 38

kookstudiovelperbroeck@gmail.com
kookstudiovelperbroeck.business.site

Een activiteit van ProCa-MPP Holding B.V. Rozendaal« Terug naar het overzicht

Klaas 1
Klaas 2
Klaas 3
Klaas 4
Klaas 5
Klaas 6