Stichting Bedrijventerrein De Beemd

info@bedrijventerreindebeemd.nl

Audi Zenna

Wat veel mensen inmiddels niet meer weten is dat Zenna onderdeel uitmaakt van Zijm B.V. De “Z” in Zenna staat ook nog voor Zijm. De naam Zenna is geïnspireerd door de Coureur Senna die meermaals formule 1 kampioen werd. Met die sportieve insteek en winnaars mentaliteit begon Zijm aan het avontuur dat Audi heette in 1999. Zenna staat voor Zijm’s Eerste Neutrale Nederlandse Audi-vestiging. Zijm was dan ook de eerste die Audi in een aparte showroom huisvestte en later de eerste van Europa die een stand-alone vestiging voor Audi begon. Aan de florijnweg 35 op industrieterrein de Beemd is het pand nog altijd een van de mooiste Audi showrooms van Nederland.

Door nooit genoegen te nemen met minder dan het hoogst haalbare, is Zenna geworden wat het is. Inmiddels heeft Zenna vele prijzen in de wacht gesleept als Audi Excellent dealer (meerdere jaren vanaf 2008) en winnen de medewerkers van Zenna vaak wedstrijden binnen de organisatie als de Audi Twincup (Nederlandse- en aansluitend wereldkampioenschappen voor Audi medewerkers).

Toen Zijm werd opgericht aan de Boulevard Heuvelink met het merk Simca had dhr. Zijm Senior nooit kunnen vermoeden dat Zijm de grootste merkdealer in Arnhem zou worden, nog altijd onder leiding van de familie Zijm. De sfeer van het familiebedrijf is nog altijd aanwezig en de roots zijn dan ook nooit vergeten. Met Audi als toevoeging aan de merken van Zijm Automotive is een grote stap gezet naar verdere professionalisering.

Leuk weetje is dat twee eigenaars van Zijm B.V. (Paul en Arjan) beide hun passie vertalen in werkzaamheden binnen de firma. Arjan Zijm is een van de hoogst opgeleide technisch experts die ervoor zorgt dat de meest ingewikkelde storingen in uw Audi worden verholpen. Paul heeft de dagelijkse leiding over het bedrijf en samen behouden ze de grip op Zijm en Zenna. Op die manier kijken ze ook naar de ontwikkeling van het personeel en zoeken naar uitdaging voor ieder individu.

Audi Zenna
Florijnweg 35
6883 JN te Velp
026 3840320
www.zenna.nl
info@zenna.nl