Stichting Bedrijventerrein De Beemd

info@bedrijventerreindebeemd.nl

SHO

SHO Centra voor medische diagnostiek is een organisatie die staat voor onafhankelijke diagnostiek dichtbij. Vanuit ruim 150 locaties in diverse regio’s in Nederland biedt SHO ondersteuning aan meer dan 700 huisartsen en andere zorgverleners. SHO brengt diagnostiek dichtbij de patiënt. Indien nodig komt SHO ook bij mensen thuis.

Naast bloedafname en laboratoriumonderzoek verzorgt SHO een breed pakket aan functie- en beeldvormend onderzoek zoals ECG, spirometrie, fundusfotografie en echografie. Ook biedt SHO een breed pakket van dienstverlening gericht op het ontzorgen van de zorgverlener. Meer informatie over al onze diensten kunt u op onze website vinden.

SHO kent geen wachttijden op haar (prik)posten en heeft de uitslag van het onderzoek altijd snel beschikbaar voor de aanvrager. SHO beschikt over een modern, eigen centraal laboratorium dat gevestigd is in Velp.

Wij vinden het belangrijk om onafhankelijk, klantvriendelijk en servicegericht onze onderzoeken uit te voeren. Onze medewerkers zijn behulpzaam, deskundig en ervaren en helpen u graag.

Meer weten over onze organisatie? Kijk verder op onze website!

www.sho.nl