Stichting Bedrijventerrein De Beemd

info@bedrijventerreindebeemd.nl

Kien

In 1999 begon Willem Kien – als 28 jarige en jongste Chrysler, Jeep & Dodge dealer – zijn bedrijf in een hoekje van de bestaande Mitsubitshi-garage aan de Overmaat in Arnhem-Zuid. Weinig mensen hadden destijds gehoord van de Amerikaanse merken Chrysler, Jeep & Dodge. Bovendien was het voor de autobranche geen florissante tijd. Geheel tegen de stroom in, wist Willem Kien echter in korte tijd zijn bedrijf uit te bouwen. De locatie in Arnhem-zuid werd medio 2003 verruild voor een prachtig modern pand op A1-locatie grenzend aan het Velperbroekcircuit in Velp / Arnhem.

In mei 2009 werd de familie uitgebreid met de komst van het Japanse kwaliteitsmerk Subaru en sinds april 2010 bieden wij onze service en dienstverlening ook graag aan over de brug in Nijmegen in onze 2e vestiging.

De waardering van onze relaties maakt dat Kien anno nu behoort tot de top van beste Lancia, Jeep & Subaru dealer in Nederland. Onze relaties staan dan ook centraal in alles wat we doen “driven by you”. Laagdrempeligheid, No-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie.

info@kien.nl

www.kien.nl