Stichting Bedrijventerrein De Beemd

info@bedrijventerreindebeemd.nl

FlorijnVeste

Kom werken in FlorijnVeste. Het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw aan de A12 bij Arnhem / Velp. Voor 15 ondernemers is er een professionele werkruimte gecreëerd. Kantoorruimte of bedrijfsruimte. Beiden zijn beschikbaar van 1 werkplek tot wel 15 werkplekken. Op bedrijventerrein De Beemd aan de rand van rotonde Velperbroek tussen Arnhem en Velp is een rustige locatie met ruime parkeergelegenheid voor de startende en de al gevestigde ondernemer met centrale receptie, prettige ontvangstruimte, vergaderruimte en voorzieningen zoals snel internet, telefonie, schoonmaak en andere ondersteunende diensten.

Uw kantoor
Op de begane grond en eerste verdieping in het gebouw zijn hoogwaardige kantoorruimtes beschikbaar. Van effectief 14 tot 200 m² voorziet FlorijnVeste in elke behoefte. Dus direct klaar om te starten. Vaste bedragen per maand inclusief servicekosten en energie en kortlopende contracten. Het gemak van eenvoudig starten met huisvesting is gewaarborgd in FlorijnVeste.

Uw bedrijfsruimte
Drie professionele bedrijfsruimtes met eigen toegang, goed werkklimaat en veel daglicht. De algemene voorzieningen en representatieve ontvangst verhogen de kwaliteit van de ruimtes. Dus direct klaar om te starten. Vaste bedragen per maand inclusief servicekosten en energie en kortlopende contracten. Het gemak van eenvoudig starten met huisvesting is gewaarborgd in FlorijnVeste.

Parkeren
Voor het gebouw en op het afgesloten binnenterrein zijn meer dan 40 parkeerplaatsen voor onze huurders en haar bezoekers beschikbaar. Dus zorgeloos parkeren voor uzelf en uw bezoek.

Reeds gevestigde bedrijven in FlorijnVeste
Diverse bedrijven gingen u al voor. Huidige huurders zijn onder andere:
• Biomygreen B.V.
• De restauratie Dokter
• Polman Consultancy & Beheer
• PROAS
• We Buy Any Car Limited
• Willem van de Velde Foodproducts B.V.

Graag komen wij met u in contact
U kunt ons dagelijks treffen in het gebouw FlorijnVeste.
Florijnweg 13-15, 6883 JN Velp (gld), 06-37348970
info@florijnveste.nl
www.florijnveste.nl

Maak een afspraak met uw gastheer van FlorijnVeste Rob Polman. En laat u rondleiden en informeren over de mogelijkheden en de eenvoudige manier van starten.