Stichting Bedrijventerrein De Beemd

info@bedrijventerreindebeemd.nl

Lambeek

Isolatietechniek Lambeek

Wij zijn specialist in thermische isolatie
Isolatietechniek Lambeek werd in 1962 opgericht door de heer J. Lambeek. De familie Derksen nam het bedrijf in april 1984 over. In de afgelopen decennia heeft Isolatietechniek Lambeek zijn sporen in de branche ruimschoots verdiend. Met een deskundig team van zo’n vijftien vaste medewerkers levert het bedrijf keer op keer vakwerk. Kwaliteit en service staan dan ook niet voor niets hoog in het vaandel. Het stipt nakomen van afspraken is bij Isolatietechniek Lambeek vanzelfsprekend. Dit tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers waarmee vaak een langdurige relatie bestaat.

Thermische isolatietechniek
• De goedkoopste energie is de energie die u niet verbruikt.
• Door elk slecht of ongeïsoleerd leidingdeel verliest u warmte of kou.
• Uit onze ervaring blijk dat u de kosten voor leidingisolatie al binnen afzienbare tijd heeft terugverdiend.
• Bovendien hebben isolatiematerialen een lange levensduur.

Utiliteitsbouw
Als het gaat om thermische isolatie is Isolatietechniek Lambeek van alle markten thuis. Voor het monteren van alle voorkomende isolatiematerialen waaronder mineralenwol, PIR, elastomeer en polyethyleen, draaien onze goed opgeleide vakmensen hun hand niet om. En ook de afwerking is bij Isolatietechniek Lambeek in goede handen. Of dat nu een afwerking met kunststof mantel (Isogenopak) betreft of de vormstukken van aluminium plaat die in eigen huis geheel op maat worden gefabriceerd. En ook voor akoestische isolatie bent u bij ons aan het goede adres.

Lichte industrie
Isolatietechniek Lambeek heeft jarenlange ervaring in het isoleren van procestechnische installaties van licht industriële bedrijven. Of het nu gaat om het isoleren van (transport)leidingen, (buffer)vaten of werktuigbouwkundige installaties, steeds opnieuw levert Isolatietechniek Lambeek vakwerk af.

Veiligheid
Vakwerk leveren en veilig werken zijn bij Isolatietechniek Lambeek onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bedrijf is VCA gecertificeerd. Alle medewerkers beschikken over het VVA-I diploma en alle leidinggevenden zijn VVA-II gediplomeerd. Dit garandeert dat Isolatietechniek Lambeek werkt volgens de huidige veiligheidseisen.

Isolatietechniek Lambeek BV
Florijnweg 18
6883 JP Velp
026 351 55 55

www.lambeekbv.nl