Stichting Bedrijventerrein De Beemd

info@bedrijventerreindebeemd.nl

Ekris

Ekris is met zes vestigingen, in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist, dé BMW en MINI dealer van Midden Nederland.

Als het om rijplezier draait bent u bij Ekris aan het juiste adres. Of u nu geïnteresseerd bent in een nieuwe of gebruikte BMW en/of MINI of een afspraak wilt maken met de werkplaats: Wij bieden een luisterend oor als het om uw wensen gaat. Wij hebben een ruim aanbod als het gaat om gebruikte en nieuwe BMW’s en MINI’s.

Onze gebruikte BMW’s en MINI’s kunnen wij aanbieden met Ekris First Class Garantie. Dit biedt u de mogelijkheid tot het verlengen van de garantie na afloop van de wettelijke garantieperiode op uw BMW of MINI. Met een zeer uitgebreide dekking weet u zeker dat u de komende periode nagenoeg kosteloos kunt rijden. Slechts het reguliere onderhoud komt nog voor eigen rekening.

Webshop
Op zoek naar Onderdelen, Accessoires of Lifestyle artikelen van BMW of MINI? In onze BMW en MINI Shop vindt u alles. Wij bieden een ruim assortiment van originele BMW en MINI artikelen aan.

Uw voordelen
Ekris is het juiste adres voor professionele dienstverlening, onderhoud en reparatie, schadeherstel, ruitservice, vervangend vervoer, zomer- en winterbanden, haal- en brengservice en pechhulpverlening. Wordt u klant bij Ekris? Dan geniet u van vele voordelen zoals gratis APK, haal- en brengservice, controle van bandenspanning en vloeistoffen, einde garantie controle en een gewassen BMW of MINI na iedere onderhoudsbeurt. Ook krijgt u 10% korting op alle lifestyle-artikelen.

Ekris Arnhem
Het team van Ekris Arnhem bestaat uit zeer gedreven mensen met passie voor hun vak. In het geheel vernieuwde pand aan de Markweg in Velp wordt u begroet door de gastvrouw die u desgewenst doorverwijst naar een collega van Sales of After Sales. Hier beleeft u het BMW en MINI gevoel van de toekomst.

Ekris Arnhem
Markweg 4
6883 JM Velp
+31 (26) 3642164
arnhem@ekris.nl

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag 09:00 uur – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur – 17:00 uur

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag 08:00 uur – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur – 12:00 uur

Meer informatie vindt u op onze websites
www.ekris.nl
www.ekris.nl/bmwshop
www.ekris.nl/minishop