Stichting Bedrijventerrein De Beemd

info@bedrijventerreindebeemd.nl

CMS Schoonmaak

CMS Schoonmaak is een regionaal familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar de dagelijkse schoonmaakdiensten in de diverse sectoren verzorgt. Scholen, kantoren, industrie, wooncomplexen en overige bedrijfsgebouwen worden door onze vakkundige personeelsleden dagelijks naar tevredenheid schoongemaakt. Meer dan 200 personeelsleden zijn goed opgeleid en weten precies hoe er schoongemaakt moet worden. Wij verzorgen de schoonmaak van onze klanten al vele jaren met veel enthousiasme en betrokkenheid. Dit zien wij ook terug in langdurige contracten met onze opdrachtgevers van meer dan tien jaar. Na zoveel jaren van ervaring mag duidelijk zijn dat CMS Schoomaak een betrouwbare partner voor u is.

Onze diensten bestaan uit:
• Schoonmaakonderhoud
• Complexen/Trappenhuizen reinigen
• Glasbewassing
• Vloeronderhoud
• Gevelreiniging/Graffiti verwijderen
• Dakgoten reiniging
• Meubelreiniging
• Groothandel
• Huismeester

Ons werkgebied omvat de provincie Gelderland, alsmede een deel van Overijssel en Utrecht. Het kantoor is gevestigd in Velp. De medewerkers wonen verspreid door het werkgebied en dus altijd dichtbij de opdrachtgever in de buurt.

Er heerst bij CMS Schoonmaak een no-nonsense cultuur, onze medewerkers zijn gemotiveerde en vakkundige mensen. Een plezierige werksfeer en gezamenlijk gedragen verantwoordelijkheden staan garant voor korte communicatielijnen waardoor wij snel en alert kunnen reageren op uw wensen.

Wij verzekeren u van een schone en frisse werk- en woonomgeving. Meestal verzorgen wij de schoonmaak na kantoortijd, zodat de overlast voor u en uw medewerkers tot een minimum beperkt blijft. In overleg maken wij uiteraard ook binnen kantoortijden schoon. Om toch goed te kunnen communiceren tussen u als klant en onze personeelsleden, maken wij gebruik van een zogenaamd ‘logboek’. In dit logboek worden zaken als aandachtspunten, afspraken en controles bijgehouden. Naast het logboek is er regelmatig contact met u om de nodige zaken met u door te nemen.

CMS heeft per 1 januari 2013 het OSB-keurmerk behaald. Dit certificaat zegt dat binnen onze organisatie de zaken goed geregeld zijn. Hierin is afgesproken dat de organisatie werkt volgens de NEN 4400- 1 normering, dat wil zeggen dat we ons houden aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en dat we voldoen aan specifieke schoonmaakeisen.

De producten die wij gebruiken zijn zoveel mogelijk ‘Groen’. Dit houdt in dat de reinigingsproducten die wij gebruiken getoetst zijn, het Ecolabel dragen en daardoor minder milieu belastend zijn.